Vaseline pe baza de uleiuri minerale, pentru lagare de alunecare si rostogolire

 

RENOCAL
FN 745/94
Vaselina pentru incuietori și unsoare universala, aprobata de VW (TL 745), BMW și MAN. Vaselina pe baza de săpun de calciu, fara miros,  rezistenta la apă. Protecție anticorozivă, -50 ° C până la +100 ° C.

 

RENOLIT
CA-LZ
Vaselina adeziva,de înaltă performanță, bazata pe un săpun special de calciu. Asigura o indelungata protectie anticoroziva, precum si rezistenta la apa si apa sarata. -30 ° C până la + 120 ° C. De asemenea, disponibila în spray ca RENOLIT UNIMAX LZ.

 

RENOLIT
SERIA CX-EP
Vaselina pe bază de săpun complex de calciu, pentru rulmenți extrem de solicitati, precum și pentru sisteme centralizate de lubrifiere. Recomandat pentru aplicații în industria chimică, a cauciucului, in otelarii, precum și pentru industria extractivă. Grad NLGI 0, 1 și 2, -30 ° C până la + 140 ° C.

 

RENOLIT
CXI 2
Vaselina pe bază de săpun complex de calciu sulfonat, ce asigura o buna stabilitate de lucru și protecția împotriva coroziunii, chiar în prezența apei sarate. Performanță excelentă EP.
-20 ° C până la 160 ° C.

 

RENOLIT
CSX 15
Vaselina pe bază de săpun complex de calciu sulfonat, pentru solicitari extreme, cu proprietăți de protecție excelentă impotriva coroziunii, NLGI 1/2, -20 ° C până la 160 ° C.

 

RENOLIT
GP-SERIES
Vaselina multifuncționala standard, pe baza de săpun de litiu, pentru lubrifiere generală a mașinilor, gradul NLGI 1, 2 și 3, -30 ° C până la 160 ° C.

 

RENOLIT
MP
Vaselina multifuncționala standard, EP. Potrivita pentru utilizarea la temperaturi scăzute. -40 ° C până la + 120 ° C. Aprobată în conformitate cu MB 267.0.

 

RENOLIT
LZR 2 H
Vaselina EP pe baza de sapun de litiu, de foarte inalta performanta,foarte adeziva si cu durată lungă de viață. Pentru toate lagărele de alunecare și rostogplire, precum și pentru sistemele centrale de lubrifiere în vehicule comerciale și utilaje de uz general. Excelentă protecție la coroziune, chiar în prezența apei sărate, -30 ° C la +140 ° C.
Aprobat pentru sisteme de lubrifiere centralizate ale SKF Lubrication Solutions, BEKA-MAX și LINCOLN.

 

RENOLIT
H 443-HD 88
Vaselina EP pe bază de săpun de litiu, cu amelioratori pentru cresterea aderentei. Rezistenta la acizi si baze slabe, precum și la emulsii pentru tăiere. Recomandat pentru aplicatii care fac obiectul vibrațiilor. De asemenea, pentru atmosfere umede. -30 ° C până la + 140 ° C.

 

RENOLIT FEP-SERIES Vaselina pe baza de săpun de litiu, cu aditivi EP, pentru aplicații solicitante mecanic, NLGI 1, 2 și 2/3, -20 ° C până la + 140 ° C.

 

RENOLIT FAP 502 Vaselina EP, pe bază de săpun litiu / calciu, cu vascozitate a uleiului de bază mare, pentru lagăre de alunecare și rostogolire extrem de încărcate, la viteze reduse.

 

RENOLIT
FLM-SERIES
Unsori pe baza de săpun de litiu, cu conținut de bisulfură de molibden (MoS 2) pentru aplicații extrem de solicitante. -20 ° C până la + 140 ° C. . Asigura o excelenta protecție la uzură. Pentru lubrifierea vehiculelor și utilajelor comerciale. Proprietati dovedite în condiții extreme, cum ar fi in constructii.

 

RENOLIT
DURAPLEX EP-SERIES
Vaselina EP, pe baza de sapun complex de litiu, multifunctionala. Asigura o  bună protecție impotriva coroziunii. Pentru solicitari termice și mecanice ridicate. Grad NLGI 00/000, 1, 2 și 3, -30 ° C până la 160 ° C.

 

RENOLIT
LX-PEP-SERIES
Vaseline speciale, bazate pe săpunuri complexe de litiu, pentru aplicații de lunga durata. Protecție bună impotriva coroziunii, stabile termic si mecanic, destinate gresarii rulmenților rotilor, butucilor autoturismelor si camioanelor.-30 ° C până la + 150 ° C.
Aprobat în conformitate cu MAN 284 Li-H2, MB 265.1 și Schaeffer, DB-Kenndatenblatt 873499, ZF TE-ML 12, VW TL 52147X, Interprecise.

 

RENOLIT LX-OS 3 Vaselina pentru solicitari extreme, foarte adeziva, recomandata pentru gresarea componentelor supuse miscarilor oscilatorii, de exemplu in masini de ambalat și de spălat. -30 ° C până la + 140 ° C

 

RENOLIT
PU-FH 300
Unsoare pentru temperatură ridicată, care conține un agent de îngroșare pe bază de poliuree, pentru rulmenți cu viteză redusă. -20 ° C până la +180 ° C.

 

RENOLIT
HI-TEMP-SERIES
Vaseline speciale, pentru ungeri „pe viata”, cu multiple aplicatii, pentru solicitari termice inalte. Potrivite lubrifierii cuptoarelor tunel sau a motoarelor electrice ce lucreaza la temperaturi inalte. Avand vascozitati ale uleiului de baza de 100, 220 si 460mm 2 / s, sunt disponibile in gama de vascozitate  NLGI 2.