Uleiuri hidraulice

RENOLIN
DTA-SERIES

Uleiuri hidraulice și uleiuri lubrifiante generale (uleiuri de mașini).Ofera rezistenta la oxidare si protectie la coroziune. Uleiuri de lubrifiere CL conform DIN 51 517-2 și uleiuri hidraulice HL conform DIN 51 524-1.

RENOLIN

B-SERIES

Uleiuri hidraulice și uleiuri lubrifiante generale cu aditivi pentru a îmbunătăți rezistența la îmbătrânire, coroziune și protecția impotriva uzurii. Uleiuri hidraulice HLP conform DIN 51 524-2 (seria B HVI: DIN 51 524-3), ISO 11158-HM.

RENOLIN
D-SERIES

Uleiuri hidraulice și uleiuri lubrifiante generale cu aditivi pentru a îmbunătăți rezistența la îmbătrânire, coroziune și protecția impotriva uzurii. Detergente / dispersante. Uleiuri hidraulice HLPD în conformitate cu DIN 51 524-2, ISO 11158-HM.

RENOLIN
MR-SERIES

Uleiuri hidraulice și uleiuri lubrifiante generale cu aditivi pentru îmbunătățirea rezistentei la oxidare și a rezistenței termice. Protectie excelenta la coroziune. Detergente / dispersante. Au proprietatea de rezolvare a problemelor. Uleiuri hidraulice HLPD în conformitate cu DIN 51 524-2, ISO 11158-HM.

RENOLIN
MR MC-SERIES

Uleiuri hidraulice și uleiuri lubrifiante generale, obtinute prin procedeul MC. Indice de vascozitate VI ≥ 150. Ofera o buna stabilitate la forfecare. Detergente / dispersante. Permit schimbarea uleiului la intervale extinse. Rezolvarea problemelor tipice a mașinilor-unelte. HVLPD conform DIN 51 524-3, ISO 11158-HV.

RENOLIN

ZAF B-HT-SERIES

Uleiuri hidraulice și de circulare, fără cenușă si fara zinc. Uleiuri de ultima generatie, ofera o excelenta rezistenta la îmbătrânire si protecție ridicata impotriva coroziunii, dezemulsionat. Îndeplinesc si depasesc specificatiile conform DIN 51524-2 HLP, ISO 11158-HM și DIN 515173 CLP.

RENOLIN
ZAF D-SERIES

Uleiuri hidraulice și de circulare, fără cenușă si fara zinc. Ofera o excelenta rezistenta la oxidare si protecție ridicata impotriva coroziunii. Excelente proprietăți detergente și dispersante. Îndeplinesc  și depășesc specificatiile HLPD în conformitate cu DIN 51 524-2, ISO 11158-HM.

RENOLIN
ZAF MC-SERIES

Uleiuri hidraulice și uleiuri lubrifiante generale, fără cenușă si fara zinc, obtinute prin procedeul MC. Indice de vascozitate VI ≥ 150. Ofera o buna stabilitate la forfecare Permit schimbarea uleiului la intervale extinse. Îndeplinesc și depășesc specificatiile HVLP ale uleiurilor hidraulice conform DIN 51 524-3, ISO 11158-HM.

RENOLIN
ZAF DT-SERIES

Uleiuri speciale hidraulice, fără cenușă si fara zinc, care îndeplinesc cerintele Mercedes-Benz 6721. Poseda remarcabile proprietăți detergente / dispersante, asigura protecție deosebit de bună impotriva uzurii, în condiții de frecare limită. (Brugger: 50 N / mm 2). Uleiuri hidraulice HLPD în conformitate cu DIN 51 524-2, ISO 11158-HV.

RENOLIN
MWB-SERIES

Uleiuri hidraulice speciale cu aditivi, pentru a îmbunătăți stabilitatea la  îmbătrânire. Protecție anticorozivă excelentă și proprietăți dispersante. Conțin o proporție mare de agenți PE și anti-uzura. Fara metale grele. Bună protecție în condiții de frecare limită. Valori Brugger > 50 N / mm 2 .Uleiuri hidraulice HLPD în conformitate cu DIN 51 524-2, ISO 11158-HM.

RENOLIN
LIFT-SERIES

Uleiuri hidraulice speciale, pentru lifturi și dispozitive hidraulice de  transport. Combat fiabil alunecarea inapoi, în special la sarcini mari și viteze reduse. Uleiuri hidraulice HLPD în conformitate cu DIN 51 524-2, ISO 11158-HM.

RENOLIN
XtremeTemp

Ulei hidraulic special pentru temperaturi de start-up scazute și o gamă largă de temperaturi, pe bază de uleiuri speciale de bază semi-sintetice și aditivi de ultima generatie. Stabilitate la forfecare excelenta. Uleiuri hidraulice HVLP conform DIN 51 524-3, ISO 11158-HV.

RENOLIN XtremeTemp PLUS

Ca RENOLIN XtremeTemp, imbunatatit cu aditivi pentru a reduce alunecarea inapoi.

RENOLIN
PG 32/46

Uleiuri hidraulice și de lubrifiere complet sintetice, pe bază de poliglicoli cu VI ridicat. Solubile în apă. Îndeplinesc și depășesc specificatiile de ulei hidraulic HVLP conform DIN 51 524-3.

Nu sunt miscibile sau compatibile cu ulei mineral! Depășesc  ISO 15380 HEPG. Este recomandat sa fie respectate recomandările VDMA 24 569.

RENOLIN
ANTI SLIP STICK

Aditiv special pentru ulei hidraulic, combate alunecarea inapoi. Reduce frecarea. Compatibil cu HLP, HVLP, HLPD și uleiuri minerale PAO.

RENOLIN
FST 101

Aditiv de ulei hidraulic special conceput pentru a simplifica localizarea scurgerilor de lichid hidraulic. Universal compatibil cu toate uleiurile hidraulice (nu folosiți cu poliglicol sau apă).

RENOLIN

HIGHPRESS 46 DLC

Ulei hidraulic EP de înaltă performanță, fara zinc și fără cenușă pentru sistemele de cuplare lamelare Ortlinghaus. Excelente proprietăți detergente și dispersante. Îndeplinește și depășește specificatiile HLPD conform DIN 51524-2, ISO 11158-HM. Valoare Brugger mare. Aprobare Ortlinghaus (ON 9.2.19).

RENOLIN Unisyn OL

Uleiuri hidraulice complet sintetice, bazate pe polyalphaolefine cu stabilitate la imbatranire foarte buna. Asigura o buna protecție impotriva uzurii, proprietăți bune demulsificatoare și comportament temperatură vascozitate optim, indice de vascozitate VI inalt și proprietăți excelente de eliberare a aerului. Produsele din seria RENOLIN Unisyn OL îndeplinesc cerințele pentru uleiuri hidraulice HVLP DIN 51524-3.