Uleiuri frigorifice

 

RENISO
SERIA K
Uleiuri frigorifice naftenice, inalt rafinate, pentru utilizare împreună cu agentii frigorifici R22 și NH3 (RENISO KM 32; KS 46; KC 68; KES 100).

 

RENISO
TES 100
Uleiuri frigorifice parafinice, inalt rafinate, cu un excelent comportament vascozitate-temperatură, pentru utilizare in turbocompresoare.

 

RENISO
SERIA WF
Uleiuri frigorifice speciale, inalt rafinate, pe bază de ulei mineral, pentru lubrifierea compresoarelor frigorifice ermetice care folosesc drept agent frigorific izobutanul (R600a).

 

RENISO
SERIA S / SP
Uleiuri frigorifice, complet-sintetice, pe baza alchilbenzeni stabili chimic și termic (ISO VG 32-220). Pentru utilizare cu agentii frigorifici R22, S 68, de asemenea, potrivite pentru NH3.

 

RENISO
TRITON
SERIA SE / SEZ
Uleiuri frigorifice, complet sintetice, pe bază de esteri. Pentru utilizarea impreuna cu agentii frigorifici ecologici, cum ar fi R134a, R404a, R507, R407C, R410a, etc. Foarte hidrofile.

 

RENISO
SYNTH 68
Ulei frigorific, complet sintetic, pe baza de polialphaolefine, pentru toate aplicatiile NH3 și CO2.(nu este miscibil cu CO2 !)

 

RENISO
Ultracool 68
Ulei frigorific, complet sintetic, pentru aplicatiile NH3. Asigura stabilitate termică ridicată.

 

RENISO
PG 68 / GL 68
Ulei frigorific, complet sintetic, pe baza de poliglicol (PAG), semi-solubile in amoniac.
Pentru NH3 si hidrocarburi.

 

RENISO
PAG 46/100
Ulei frigorific, complet sintetic, pe baza de poliglicol (PAG), pentru sistemele de aer conditionat ale autoturismelor, care folosesc ca agent frigorific R134a (ISO VG 46; ISO-VG 100).

 

RENISO
PAG 1234
Ulei frigorific, complet sintetic, bazat pe polialchilenglicoli (PAG). Recent dezvoltat, pentru sistemele de aer conditionat ale autoturismelor, care folosesc ca agent frigorific HFO-1234yf (ISO VG46)

 

RENISO
SERIA C
Uleiuri frigorifice speciale, sintetice, pentru utilizare cu agent frigorific natural, precum CO 2. Perfect miscibil cu CO 2.

 

RENISO
ACC 68
Ulei frigorific, complet sintetic, bazat pe polialchilenglicoli (PAG).  Conţine aditivi speciali care îmbunătăţesc performanţele anti-uzură si stabilitatea termica. Dezvoltat pentru aplicatiile CO 2-ului, cum ar fi sistemele de climatizare sau pompele de căldură.