Uleiuri de transmisie si ungere generala

RENOLIN
DTA-SERIES

Uleiuri hidraulice și generale de lubrifiere cu aditivi pentru a îmbunătăți stabilitatea impotriva îmbătrânirii și protecția împotriva coroziunii. Uleiuri lubrifiante de tip CL, conform DIN 51 517-2 și uleiuri hidraulice HL conform DIN 51 524-1, ISO 12925-1: CKB.

RENOLIN
CLP-SERIES

Uleiuri de transmisie industriala cu bună stabilitate impotriva  îmbătrânirii și performanță EP. Uleiurile RENOLIN CLP îndeplinesc și depășesc specificațiile prevăzute în ISO 12925-1: CKC, CKD. Protecție excelentă împotriva coroziunii. Aprobat de către producători bine-cunoscuti in domeniul transmisiilor.

RENOLIN
CLP PLUS-SERIES

Uleiuri pentru transmisii industriale, pe bază de uleiuri minerale speciale. Dovedesc proprietati detergente și reale proprietati de  reducere a frecarii. Stabilitate remarcabilă impotriva îmbătrânirii. Bună protecție împotriva coroziunii. Permit intervale prelungite de schimbare a uleiului. Aprobat de către producători bine-cunoscuti in domeniul transmisiilor, ISO 12925-1: CKC, CKD.

RENOLIN
AWD-SERIES

Uleiuri pentru transmisii industriale, pe bază de uleiuri minerale speciale. Dovedesc proprietati detergente și reale proprietati de  reducere a frecarii. Stabilitate remarcabilă impotriva îmbătrânirii. Bună protecție împotriva coroziunii. Performanță conform testelor Brugger:> 70 N / mm 2. Uleiuri CLP-D în conformitate cu ISO 12925-1: CKC, CKD.

RENOLIN
CLPF SUPER-SERIES

Rafinate speciale cu conținut de  MoS 2 și aditivi EP, ce ofera o buna stabilitate la imbatranire. Pe bază de ulei mineral. Pentru transmisii foarte solicitate ce opereaza în condiții nefavorabile și pentru aplicații supuse la sarcini intermitente și de șoc. Indeplinesc si depășesc cerințele uleiurilor CLPF conform ISO 12925-1: CKC, CKD.

RENOLIN
Unisyn CLP-SERIES

Uleiuri de transmisie complet sintetice, pe bază PAO, cu o buna stabilitate la imbatranire, indice de vascozitate VI foarte ridicat și punctul de curgere foarte scăzut. Protecție excelentă împotriva coroziunii. Depășesc cerințele CLP-HC conform ISO 12925-1: CKC, CKD, CKE. Miscibil și compatibil cu uleiuri minerale. Aprobat de către producători bine-cunoscuti in domeniul transmisiilor.

RENOLIN
PG-SERIES

Uleiuri de transmisie complet sintetice, pe bază de poliglicol, cu indice de vascozitate VI foarte ridicat, ce ofera ​​cea mai buna stabilitate posibila impotriva imbatranirii si proprietăți EP. Comportament excelent la temperatură scăzută și coeficienți de frecare foarte mici. Protecție excelentă împotriva coroziunii. Depășesc cerințele CLP-PG conform ISO 12925-1: CKC, CKD, CKE, CKT. Nu sunt miscibile sau compatibile cu uleiurile minerale. Aprobat de către producători bine-cunoscuti in domeniul transmisiilor.

PLANTOGEAR
S-SERIES

Uleiuri de transmisie rapid biodegradabile, ecologice, de înaltă performanță pe bază de esteri sintetici saturati. Proprietăți tribologice excelente. Depășesc cerințele CLP-E conform ISO 12925-1: CKC, CKD, CKE. Aprobat de către producători bine-cunoscuti in domeniul transmisiilor.

RENOLIN
MORGEAR-SERIES

Uleiuri speciale pentru lubrifiere și transmisii, cu proprietăți demulsificatoare bune și aditivi anti-uzura “light”. Pentru lubrifierea rulmentilor Morgoil  în mori de oțel și de rulare. (Respectarea cerințelor Danieli si SMS-uri).

RENOLIN
HighGear-SERIES

Ulei de transmisie special ,cu aditivi conformi tehnologiilor de ultima generatie, pe baza de ulei mineral și aditivi sinergetici. Excelentă performanță in protecția impotriva uzurii, chiar si  în condiții de stres puternic si frecare solicitanta. Depășește cerințele ISO 12925-1: CKC, CKD, CKE.

RENOLIN
HighGear Synth-SERIES

Ulei de transmisie special ,cu aditivi conformi tehnologiilor de ultima generatie,pe baza de polialphaolefine( PAO). Excelentă performanță in protecția impotriva uzurii, chiar si  în condiții de stres puternic si frecare solicitanta.  Depășește cerințele ISO 12925-1: CKC, CKD, CKE.

RENOLIN SynGear 220 HT

Ulei de transmisie industriala, complet sintetic, bazat pe poliglicoli atent selectionati (PAG), pentru utilizare la temperaturi inalte si in conditii de presiuni ridicate EP. Protecție excelentă împotriva uzurii și stabilitate împotriva îmbătrânirii; conform DIN 51517-3 (2009): CLP-PG și ISO 6743-6 CKC / CKD / CKT.

RENOFLUID TF 1500

Ulei de transmisie pentru lubrifierea transmisiilor VOITH-turbo si ulei hidraulic pentru utilizarea in ambreiajele VOITH-turbo. Ulei cu vâscozitate redusă  pentru utilizari la presiuni înalte, special pentru transmisii cu circuit de ulei mixt.