Uleiuri pentru compresoare si uleiuri de circulare

 

RENOLIN
SERIA 200
Uleiuri rezistente la imbătrânire, cu bun comportament viscozitate-temperatură, pentru cutii de viteze supuse solicitarilor normale, angrenaje de transmisie industriala, precum și lagăre de alunecare și de rostogolire. Uleiuri de tip C, conform DIN 51 517-1 și tip VB / VC, conform DIN 51 506.

 

RENOLIN
SERIA 500
Uleiuri deosebit de rezistente la imbătrânire, care oferă o minima oxidare. Conțin aditivi pentru a îmbunătăți protecția împotriva coroziunii și stabilitatea la îmbătrânire. Uleiuri de tip VDL,  conform DIN 51 506. Pentru temperaturi de lucru ale compresoarelor de până la 220 ° C.

 

RENOLIN
SERIA DD
-VDL
Uleiuri lubrifiante pentru compresoare de aer cu camere de injectare a lubrifiantului. Conțin aditivi pentru a crește protecția împotriva coroziunii, rezistența la  îmbătrânire și capacitatea de reducere a depozitelor (efectul detergent). Uleiuri de tip VDL, conform DIN 51 506.

 

RENOLIN
SERIA SC
SERIA SC MC
Uleiuri de răcire pentru compresoare elicoidale, cu aditivi pentru a crește protecția împotriva coroziunii, rezistența la  îmbătrânire și capacitatea de reducere a depozitelor.  Uleiurile RENOLIN SC MC pentru compresoare solicitate termic. Indice ridicat de vâscozitate. Spumare redusă. Permit prelungirea intervalelor de service.

 

RENOLIN
COOL +
Uleiuri de ultima generatie, de înaltă performanță, pentru compresoare cu șurub. Pentru aplicații si conditii  dificile de lucru. Stabilitate remarcabilă la îmbătrânire și durabilitate mare.

 

RENOLIN
SERIA Unisyn
OL
Uleiuri de răcire complet-sintetice, pentru compresoare cu piston și cu șurub, bazate pe polialfaolefine. Prezinta stabilitate excelenta la oxidare, o buna protecție impotriva uzurii, capacitati dezemulsionabile și de eliberare a aerului, comportament excelent viscozitate-temperatură. Indice ridicat de vâscozitate. Permit prelungirea intervalelor de service. Uleiuri de tip VDL conform DIN 51 506 și uleiuri hidraulice sintetice conform DIN 51 524.

 

RENOLIN SE Uleiuri complet sintetice, pentru compresoare de aer, bazate pe o tehnologie avansata a esterilor sintetici.

 

RENOLIN VAC 100 F Lubrifiant pentru pompe de vid, pe bază de uleiuri minerale extrem de rafinate. Nu conțin aditivi.

 

RENOLIN SynAir 46 Uleiuri complet sintetice, pentru compresoare de aer, cu excelente calitati biodegradabile potrivit OECD 301C> 60%. Stabilitate termică și la oxidare excelenta.