Uleiuri de ghidaje

 

RENEP
SERIA – K
Rafinate solventice cu aditivi speciali anti stick-slip. Bune proprietati detergente. Compatibile cu fluidele de tăiere miscibile cu apa. Uleiuri ghidaje CGLP în conformitate cu DIN 51 502. Detergente / dispersante.

 

RENEP SERIA -  CGLP   Rafinate solventice cu amelioratori de lubrifiere și aditivi pentru reducerea frecarii. Bună performanță EP. Protejeaza împotriva coroziunii și demonstreaza proprietati anti stick-slip. Formula avansata. Dovedeste o buna compatibilitate cu multe fluide de tăiere, miscibile cu apa. Uleiuri pentru glisare si ghidaje CGLP în conformitate cu DIN 51 502. Dezemulsionate. Aceste uleiuri pentru ghidaje sunt special concepute pentru utilizarea cu fluide de tăiere ECOCOOL.

 

RENEP
SERIA – KN
Rafinate solventice cu aditivi de reducerea frecarii. Performanță EP buna și protecție anticorozivă. Combate stick-slip. Compatibilitate excelentă cu fluide de tăiere. Uleiuri ghidaje CGLP în conformitate cu DIN 51 502. Dezemulsionat. Contin amelioratori de adezivitate. Aceste uleiuri pentru ghidaje sunt special concepute pentru utilizarea cu fluide de tăiere ECOCOOL.