Logo
0269 252 311

INFO LINE

office@bestomnibus.ro

E-MAIL

SIBIU

ROMANIA

CINE SUNTEM?

Incepand cu anul 1991 am vandut in Europa peste 4000 de autobuze din care peste 2800 in Romania. Fondatorul companiei Best Omnibus provine din Germania.
Ne mandrim cu faptul ca relatia intre pret si calitate este cea mai buna dintre toti ofertantii de autobuze second-hand din Romania. Majoritatea autobuzelor noastre provin din Elvetia care are la ora actuala, cel mai inalt standard de intretinere si unde toate reviziile periodice sunt respectate cu strictete, indiferent de costurile acestora. O buna parte din autobuzele din parcul nostru au si caroserie HESS adica gama de varf in materie de autobuze complete din aluminiu cu sistem CO-BOLT™. Aproape toate autobuzele din Elvetia au filtre de particule adica, chiar daca motoarele sunt Euro 2, gazele din esapament corespund normei de poluare Euro 4 (lucru din pacate nerecunoscut de RAR dar reprezinta un argument bun pentru orice administratie publica in utilizarea acestor autobuze).

Diferenta dintre marfa din Elvetia si cea din restul Europei este foarte mare. Noi va invitam sa va convingeti singuri, printr-o vizita la sediul nostru.

Vindem si cu plata in rate. Avem permanent peste 50 de autobuze in stoc.

Toate autobuzele sunt inmatriculate cu rulaj 0 km (zero) in Romania. Preturile sunt negociabile si contin toate taxele. Noi cumparam direct de la intreprinderile de transport, niciodata de la dealeri, in acest fel preturile noastre sunt foarte competitive.

 

Ne face placere sa va informam si ne onoreaza  faptul ca, incepand din 1994, suntem autorizati sa distribuim in Romania produsele celui mai mare producator independent de lubrifianti la nivel mondial, FUCHS PETROLUB AG., prin FUCHS EUROPE SCHMIERSTOFFE GMBH, Mannheim, Germania.

FUCHS PETROLUB AG este o companie germana infiintata in 1931, avand peste 4000 de angajati in fabricile din Mannheim si Kiel si  in cele 50 de companii de operare de pe glob.

Cercetarea permanenta, inovatiile si gradul mare de specializare au facut din FUCHS un partener de top al industriei  auto germane, produsele FUCHS regasindu-se in aproape fiecare autoturism fabricat in Germania.

Nu degeaba Fuchs Europe Schmierstoffe a fost premiata de catre Daimler AG (Mercedes Benz) cu PREMIUL PENTRU EXCELENTA si a primit statutul de FURNIZOR PREFERAT din partea BOSCH GmbH.

Anul 2014 a adus o noua recunoastere a calitatii produselor Fuchs, prin acordarea de catre VOLKSWAGEN Group a premiului FURNIZOR DE TOP.

La sfarsitul anului 2015, companiei Fuchs Petrolub i-a fost acordat premiul “Global Supplier of the Year 2015” de catre renumita companie producatoare de cutii de viteze, ZF Friedrichshafen AG. In 2015, Fuchs a livrat catre ZF nu mai putin de 21 milioane litri de lubrifianti.

Clientii FUCHS apreciaza calitatea, astfel produsele si serviciile FUCHS au fost premiate si de alte companii prestigioase: Deutsche Bahn AG, Ford, Jungheinrich, ThyssenKrupp .

Cu o experienta de peste 22 ani in vanzarea de lubrifianti, SC BEST OMNIBUS SRL vine in intampinarea clientilor sai cu un personal calificat si experimentat, capabil sa gestioneze in mod profesionist orice solicitare care ii este adresata.

Avand in portofoliu peste 2000 de lubrifianti diferiti, suntem in masura sa oferim produsul potrivit oricarei aplicatii din domeniile:

1.     AUTOMOTIVE:

-       TITAN: Uleiuri de motor  pentru autoturisme, autocamioane si autobuze, echipamente de santier

-       TITAN: Uleiuri de transmisie

-       AGRIFARM: Uleiuri multifunctionale pentru tractoare si masini agricole

-        FRICOFIN: Antigel, lichid de frana si produse de intretinere auto

2.     MOTO

-       SILKOLENE: Lubrifianti pt. motociclete, scutere, ATV-uri si kart-ur

3.     LUBRIFIANTI INDUSTRIALI:

-       ANTICORIT: uleiuri anticorozive.

-       ECOCOOL, ECOCUT: emulsii si lubrifianti pentru taiere, stantare

-       RENOCLEAN: solutii pentru spalare industriala, spalari piese

-       RENOFORM: lubrifianti pentru deformari, ambutisari, trefilare

-       RENOLIN: uleiuri hidraulice, transmisie industriala, compresor,

-       RENOLIT: Vaseline si unsori

-       RENISO: uleiuri frigorifice, pentru clime auto si instalatii de frig

-       THERMISOL: uleiuri de transfer termic, calire.

4.     LUBRIFIANTI PENTRU INDUSTRIA FARMACEUTICA SI ALIMENTARA

 

Created with real in Transylvania.

PURPUR media