Logo
0269 252 311

INFO LINE

office@bestomnibus.ro

E-MAIL

SIBIU

ROMANIA

MARE LICHIDARE DE STOC AUTOBUZE!!!

Stimati clienti,va anuntam LICHIDAREA, in conditii deosebit de avantajoase, a stocului nostru de autobuze second hand din Elvetia. Autobuzele se gasesc in stare tehnica si optica perfecta, sunt nerulate in Romania si pot fi cumparate la pretul de achizitie, iar in multe cazuri, chiar sub pretul de achizitie. Aproape toate sunt dotate cu filtru de particule performant, ceea ce face ca noxele emise sa se incadreze in norma EURO 4.

O vizita la sediul nostru poate insemna, pentru Dumneavoastra, primul pas in incheierea unei tranzactii extrem de profitabile.
Va asteptam!

 

SC OMNIBUSCENTER SRL a preluat activitatea de distributie lubrifianti (email contact: n.prodea@bestomnibus.ro, tel: 0742.015415) si va invitam, in randurile de mai jos, sa aflati, pe scurt, cateva informatii despre lubrifiantii FUCHS Germania:

Ne face placere sa va informam si ne onoreaza  faptul ca, incepand din 1994, suntem autorizati sa distribuim in Romania produsele celui mai mare producator independent de lubrifianti la nivel mondial, FUCHS PETROLUB SE, Mannheim, Germania.

FUCHS PETROLUB SE este o companie germana infiintata in 1931, avand peste 5600 de angajati in fabricile din Mannheim si Kiel si  in cele 62 de companii de operare de pe glob.

Cercetarea permanenta, inovatiile si gradul mare de specializare au facut din FUCHS un partener de top al industriei  auto germane, produsele FUCHS regasindu-se in aproape fiecare autoturism fabricat in Germania.

Nu degeaba Fuchs Europe Schmierstoffe a fost premiata de catre Daimler AG (Mercedes Benz) cu PREMIUL PENTRU EXCELENTA si a primit statutul de FURNIZOR PREFERAT din partea BOSCH GmbH.

Anul 2014 a adus o noua recunoastere a calitatii produselor Fuchs, prin acordarea de catre VOLKSWAGEN Group a premiului FURNIZOR DE TOP.

La sfarsitul anului 2015, companiei Fuchs Petrolub i-a fost acordat premiul “Global Supplier of the Year 2015” de catre renumita companie producatoare de cutii de viteze, ZF Friedrichshafen AG. In 2015, Fuchs a livrat catre ZF nu mai putin de 21 milioane litri de lubrifianti.

Clientii FUCHS apreciaza calitatea, astfel produsele si serviciile FUCHS au fost premiate si de alte companii prestigioase: Deutsche Bahn AG, Ford, Jungheinrich, ThyssenKrupp .

Cu o experienta de peste 26 ani in vanzarea de lubrifianti, SC OMNIBUSCENTER SRL vine in intampinarea clientilor sai cu un personal calificat si experimentat, capabil sa gestioneze in mod profesionist orice solicitare care ii este adresata.

Avand in portofoliu peste 2000 de lubrifianti diferiti, suntem in masura sa oferim produsul potrivit oricarei aplicatii din domeniile:

1.     AUTOMOTIVE:

-       TITAN: Uleiuri de motor  pentru autoturisme, autocamioane si autobuze, echipamente de santier

-       TITAN: Uleiuri de transmisie

-       AGRIFARM: Uleiuri multifunctionale pentru tractoare si masini agricole

-        FRICOFIN: Antigel, lichid de frana si produse de intretinere auto

2.     MOTO

-       SILKOLENE: Lubrifianti pt. motociclete, scutere, ATV-uri si kart-ur

3.     LUBRIFIANTI INDUSTRIALI:

-       ANTICORIT: uleiuri anticorozive.

-       ECOCOOL, ECOCUT: emulsii si lubrifianti pentru taiere, stantare

-       RENOCLEAN: solutii pentru spalare industriala, spalari piese

-       RENOFORM: lubrifianti pentru deformari, ambutisari, trefilare

-       RENOLIN: uleiuri hidraulice, transmisie industriala, compresor,

-       RENOLIT: Vaseline si unsori

-       RENISO: uleiuri frigorifice, pentru clime auto si instalatii de frig

-       THERMISOL: uleiuri de transfer termic, calire.

4.     LUBRIFIANTI PENTRU INDUSTRIA FARMACEUTICA SI ALIMENTARA

 

Created with real in Transylvania.

PURPUR media